Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Производите се произведени без забранети супстанци и во согласност со Европската регулатива ( EU Cosmetics Regulation 1223/2009-Annex II-VI )

Промо сетови

Производи на попуст

"Пробајте префинети производи за вашите усни"

Kако ексклузивни увозници и дистрибутери на реномираниот и докажан француски бренд во делот на козметиката PIERRE CARDIN ви овозможивме достапност на најквалитетните производи за козметика на пазарот.

m
Beauty Makeup
Изберетеја вашата

Перфектна нијанса

Најново

Декоративна козметика

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute