Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Контакт инфо.

Почитувани купувачи и пријатели, Актифф доо Скопје е комапанија која повеќе од три децении се занимава со увоз и дистрибуција на вам веќе добро познатите брендови на производи за широка потрошувачка.

    Back to top

    The ultimate make-up shop page brings you everything you need

    Filter by attribute