Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

""Актифф доо Скопје."

Почитувани купувачи и пријатели, Актифф доо Скопје е комапанија која повеќе од три децении се занимава со увоз и дистрибуција на вам веќе добро познатите брендови на производи за широка потрошувачка.

  • Violeta
  • Pareks
  • Bonart
  • Biowet
  • Sinep
  • Gutss

За да оваа година ја завршиме како ексклузивни увозници и дистрибутери на реномираниот и докажан француски бренд во делот на козметиката PIERRE CARDIN.

m
About us
Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute