Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET восок во гранули 1000гр.

890ден

Biowet  восок во гранули 1000гр.

- +

Опис

Загрејте ги гранулите од восокот во соодветен сад на умерена температура и оставете го да се олади. Местото што треба да се користи мора да биде чисто и суво. Ставете слој од восок дебел 1 мм и почекајте до 3-4 секунди, прво повлечете го со прстот и потоа со едно движење спротивно од насоката на раст на влакната паралелно со вашата кожа.

Дополнителни информации

Miris

13258 Kamilica, 13259 Natural, 13260 Pudra, 13262 Med, 13261Crn

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute