Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET ладен восок 350 гр.

290ден

Biowet  ладен восок 350 гр.

- +

Опис

Ги отстранува и најмалите влакна без никаква болка. Може да се употребува за сите делови од телото.Местото за нанесување мора да биде чисто и суво. Нанесете восок во насока на раст на влакната и повлечете брзо со едно движење во спротивна насока од растот на влакната. По нанесувањето, исчистете ја областа со топла вода.

Дополнителни информации

Мирис

12041 Минт, 12042 Мед

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute