Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET ленти за депилација на лице 27 парчиња

240ден

Biowet  ленти за депилација на лице 27 парчиња (24 ленти  и 3 маслени марамици за чистење)

- +

Опис

Затоплете ја лентата меѓу рацете додека восокот не стане мек и нежно одвојте ги лентите.Нанесете на саканото место во насока на растење на влакната и нежно залепете. Со другата рака, повлечете ја лентата брзо и со едно движење спротивно од насоката на раст на влакната.По отстранувањето на сите влакна, нежно избришете ја кожата со марамица за чистење BIOWET.

Дополнителни информации

Miris

10338 Kamilica, 10339 Natural, 10340 Pudra

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute