Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET ленти за депилација 41 парче

360ден

Biowet  ленти за депилација 41 парче

- +

Опис

Затоплете ја лентата меѓу рацете додека восокот не стане мек и нежно одвојте ги лентите.Нанесете на саканото место во насока на растење на влакната и нежно залепете. Со другата рака, повлечете ја лентата брзо и со едно движење спротивно од насоката на раст на влакната.По отстранувањето на сите влакна, нежно избришете ја кожата со марамица за чистење BIOWET Сетот содржи ленти за депилација на тело,пазуви и лице.

Дополнителни информации

Miris

10317 Kamilica, 10318 Natural, 10344 Pudra

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute