Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET ролон восок 100мл.

110ден

Biowet ролон восок 100мл.

- +

Опис

Ставете го патронот во соодветен сад за загревање и оставете да се загрее додека целосно не се стопи.Нанесете го на површината што сакате да ја депилирате.Со една рака држете ја кожата растегната а со другата повлечете ја лентата со брзо и нагло движење спротивно од насоката на растење на влакната.Да не се употребува повеќе пати на иста област .Кога ќе завршите со депилација нежно избришете ја површината со BIOWET марамчињата.

Дополнителни информации

Miris

11724 Kamilica, 10509 Natural, 11557 Pudra, 13137 Med, 10254 Avokado, 10365 Crn, 10303 Maslinovo maslo, 10309 Srebren

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute