Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET СЕТ восок во гранули 220гр.+топилка

320ден

Biowet СЕТ восок во гранули 220гр.+топилка

- +

Опис

Загрејте ги гранулите од восокот восоодветен сад на умерена температура и оставете го да се олади. Местото што треба да се користи мора да биде чисто и суво. Ставете слој од восок дебел 1 мм и почекајте до 3-4 секунди, прво повлечете го со прстот и потоа со едно движење спротивно од насоката на раст на влакната паралелно со вашата кожа.

Дополнителни информации

Miris

12040 Kamilica, 12038 Natural, 12039 Pudra, 12402 Crn

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute