Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET СЕТ ролон со топилка пудра

690ден

Biowet СЕТ ролон со топилка пудра

- +

Опис

Ставете го патронот во топилката и оставете да се загрее 20-30 минути.Нанесете го на површината што сакате да ја депилирате.Со една рака држете ја кожата растегната а со другата повлечете ја лентата со брзо и нагло движење спротивно од насоката на растење на влакната. Кога ќе завршите со депилација нежно избришете ја површината со BIOWET марамчињата.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute