Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

BIOWET трака за депилација 100 метри

390ден

Biowet трака за депилација 100 метри

- +

Опис

На местото за депилација нанесете восок и прилепете ја траката врз восокот.Повлечете спротивно од растот на влакната.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute