Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

PIERRE CARDIN ДИФУЗЕР СО БАМБУСОВИ СТАПЧИЊА

490ден

Дифузер со бамбусови стапчиња – 110мл.

- +

Опис

Пјер Кардин освежувачот на простории со својот пријатен мирис го прави вашиот дом место во кое ќе се чувствувате опуштено и релаксирано.

Начин на употреба: Извадете го производот од кутијата. Отстранете го капачето и вметнете ги бамбусовите стапчиња во шишето. Стапчињата ќе почнат да ја впиваат течноста и да го шират својот пријатен мирис. Интензитетот на мирис се прилагодува со зголемување или намалување на бројот на стапчињата. Се препорачува стапчињата  да се превртуваат еднаш неделно.

Дополнителни информации

Miris

42792 Blackberry, 42793 Bubble, 42795 Coconut, 42796 CoffeLatte, 42797 Exotic, 42794 Lavander, 42798 Orange, 42801 Ocean

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute