Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Pierre Cardin CC Cream -spf 15 Тонирана крема за лице

750ден

Тонирана крема за лице со заштитен фактор спф 15 ,30мл.

- +

Опис

Со CC тонираната крема ќе се чувствувате многу удобно, оваа релаксирачка формула го намалува изгледот на вашите пори и го регулира нерамниот тон на кожата. Со текстура слична на серум, вашата кожа ќе има свеж и природен изглед. На вaшата кожа, која е изложена на сино светлосно зрачење од дигиталните уреди, во текот на целиот ден, делува како втора кожа со помош на технологијата „Shield Blue-Light“. Уникатнатa формула нa „Pollustop“ обезбедува поддршка во заштитата на кожата од УВ, атмосферско и хемиско загадување, што предизвикува стрес на кожата и ефекти од предвремено стареење.Технологијата Pollustop создава втора бариера на површината на вашата кожа и не дозволува контаминацијата да помине во подлабоките слоеви на кожата. Со нанесување на CC CREAM, кој содржи инулинсо пробиотик, ќе обезбедите важна хранлива поддршка и оптимална заштита на вашата кожа.

Дополнителни информации

boja

570 Light, 670 Medium, 770 Medium Deep, 422 Porcelain

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute