Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Pierre Cardin Eyeliner Long Lasting Молив за очи долготраен

310ден

Молив за очи долготраен

- +

Опис

Долготраен молив за очи што може да се остри. Специјалната формула овозможува да не се размачкува и дозволува  лесно нанесување.

Дополнителни информации

Боја

650 Smokey Grey, 450 Twilight, 850 Nutbrown, 350 Skyfall, 503 Midnight Black, 305 Deep Ocean, 290 Light Plum, 750 Moonlight, 205 Fascinating Green, 695 Verry Cherry

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute