Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Pierre Cardin Make Up Fixing Spray Фиксатор на шминка

360ден

Фиксатор на шминка 350мл.

- +

Опис

Нејзината нова формула на база на вода обезбедува дополнителна влажност за вашата кожа и ја подобрува трајноста на шминката. Тоа е повеќенаменски производ за фиксирање и зголемување на отпорноста на сите видови шминка, така што својствата на применетите производи се оптимизирани. Формулата за спреј за фиксирање на шминката се состои од 95% вода.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute