Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари. Доставата се врши за 2-3 работни денови.

Pierre Cardin Studio Nails Лак за нокти

195ден

Лак за нокти 11,5мл.

- +

Опис

Со своите впечатливи бои и  супериорен квалитет, Pierre Cardin Studio Nails лакот ја открива убавината на вашите нокти и раце. Благодарение на својата уникатна формула, обезбедува совршена покриеност и сјај дури и при еднослојни апликации. Ако се нанесува во 2 слоја, се добиваат поинтензивни бои и долготрајна издржливост.

Дополнителни информации

Боја

014, 023, 025, 034, 040, 041, 045, 047, 052, 054, 058, 066, 083, 084, 085, 087, 088, 089, 090, 091, 094

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Filter by attribute